Gå til indhold

Forbrugervalg

Forbrugervalg

Vi afholder i starten af 2022 valg til vores bestyrelser i driftsselskaberne under FFV Energi & Miljø A/S. 

Der skal vælges som følger: 
FFV Varme A/S - 1 forbrugerrepræsentant
FFV Vand A/S - 2 forbrugerrepræsentanter
FFV Spildevand A/S - 2 forbrugerrepræsentanter
FFV Renovation A/S - 1 forbrugerrepræsentant

Mere om valget

Opstillingsperiode:
Man skal være kunde i selskabet for at kunne stille op til bestyrelsen.

Offentliggørelse af kandidater: 
Alle kandidater offentliggøres på FFV Energi & Miljø A/S' hjemmeside. 

Valgperiode: 
Kandidaterne fører valgkamp, og alle kunder har mulighed for at stemme. Der kan afgives én stemme pr. husstand, og valget foregår elektronisk. 

Valgresultat: 
Kort tid efter valget offentliggøres de valgte forbrugerrepræsentanter på FFV Energi & Miljø A/S' hjemmeside. De nye bestyrelser går i gang efter afholdt  generalforsamling ultimo maj 2022.

Regler for forbrugervalget

Reglerne for forbrugervalget følge vedtægterne i de respektive selskaber. 

Læs vedtægterne her

Hvordan stemmer du?

Det er vigtigt at du afgiver din stemme til forbrugervalget, så du er med til at bestemme, hvem der varetager dine interesser inden for vand-, varme-, spildevand- og renovationsområdet. Det er især vigtigt, fordi der sker meget på netop de områder nu og i fremtiden. 

Alle som er forbrugere af vand, varme, spildevand eller renovation er stemmeberettigede og kan logge ind på følgende måder: 

  • NemID: Alle borgere over 18 år samt virksomheder med folkeregisteradresse i Faaborg-Midtfyn Kommune er stemmeberettigede, men ikke alle kan logge ind med NemID.
  • AdresseHar du ikke NemID, kan du logge ind med dit kundenummer, som du finder på din seneste regning. For at logge ind med kundenummer, skal du klikke på knappen "adresse" inde på afstemningssiden.
  • Stemmekode: Hvis du ikke kan logge ind med NemID, kan du bestille en stemmekode. Dette er kolonihaveejere, erhvervsenheder og personer som er fritaget for NemID. Det er muligt for alle at bestille en stemmekode fra d. 15. februar til d. 22. februar kl. 12.00

Hvis du har problemer med at logge ind eller har spørgsmål, kan du kontakte vores kundeservice på telefon 62 61 16 66 mandag til torsdag: 08.00-16.00 og fredag: 08.00-12.30.