Gå til indhold

Prisberegner

Fjernvarme giver dig en god varmeøkonomi, både når du sammenligner med gas og varmepumper. Det er varme med omtanke for mennesker og miljø.

Din varmeøkonomi med fjernvarme

Når du har fjernvarme, er du sikret en sund stabil varmeøkonomi uden de store overraskelser. Med fjernvarme er der flere om at dele udgifterne, og alle får glæde af stordriften.

Herunder kan du som beboere i vores udvidelsesområder beregne, hvad fjernvarme vil betyde for din økonomi i sammenligning gasfyr, oliefyr eller ny varmepumpe, hvis du har valgt model B eller C.

Fjernvarmeprisen er den gældende pris fra oktober 2022 (se takstblad). Prisen er vejledende, og vi tager forbehold for ændringer.

Bruger du Microsoft Edge?

Åbnes beregneren i Microsoft Edge, vil beregneren ikke virke. Den skal downloades.

Ved download af beregner skal man huske at ”aktivere redigering”, inden man kan indtaste oplysninger.

Kontakt os

For at yde den bedst mulige service er model A ikke med i prisberegneren. Kontakt os i stedet på nemvarme@ffv.dk, så hjælper vi med et beregne din pris ud fra hele din samlede varmeøkonomi.

Har du allerede varmepumpe, så kontakt os ligeledes med henblik på en mere nøjagtig beregning.

Forudsætninger for beregning af pris

Beregneren er udarbejdet til beboere i udvidelsesområdet i Faaborg. Indtast dine oplysninger i regnearket og se, hvad fjernvarme vil betyde for din varmeøkonomi sammenliget med andre opvarmningsformer.

Beregneren kan ikke bruges, hvis man allerede har varmepumpe installeret.

Energiforbrug og virkningsgrader er baseret på skøn ud fra de indtastede data.

Fjernvarmeprisen er den gældende pris fra oktober 2022 (se takstblad). Prisen er vejledende, og vi tager forbehold for ændringer.

Effektbidraget er i beregneren sammensat af det nuværende bidrag på 18,75 kr. (se takstblad) samt et estimeret tillæg på 23,75 kr. for de nye tilslutningsområder. Beløbet er foreløbigt og vil blive meldt endeligt ud inden jul, når vi kender de faktiske priser for udvidelsesprojektet.

Har du brug for hjælp eller en opvarmningsform, som ikke er omfattet af beregneren, så skriv til os på nemvarme@ffv.dk – eller aftal et personligt møde på 6261 1666. Så skal vi nok hjælpe dig igennem beregningen, og om fjernvarme er en fordel for dig.